'Cause this is perfection and perfection is my goal



Styrka + promenad 40 min, -400kcal...
inleder dag 3 utan godis...

Mitt störrsta begär just nu är utan tvekan corn flakes (surprise!)
Finsmakare ända ut i fingertopparna!







Run like you've never run before

Är det inte konstigt hur vädret påverkar människor? Så fort sommarsolen sticker fram, får jag en helt ny energi i kroppen och jag ersätter snabbt mina sovmorgonar med lite träning eller promenader. Man känner sig så mycker mer levande och lycklig!

Idag var ännu en dag då skolan började sent, med tanke på min nya energi från den tidiga soluppgången tog jag mig en runda till gymmet och vässade upp konditionen. Senast jag testade den sprang jag 3km och var rent ut sagt: död efteråt. Mitt mål för veckan var att springa 4km, något som igår kändes helt omöjligt. Gissa vad jag gjorde imorse!? Jaa! Jag sprang 4km! Då kan jag äntligen checka av det och känna att det går åt rätt håll! Visst är 4km ingenting i jämförelse med 10km, men "Varje resa börjar med ett steg" och jag ser hälldre detta som ett nått mål än en liten del av resan.

- Nästa veckan blir det att klara att springa 5km!

- Idag vart det heller inget godisätande!

- Imorgon blir det ännu ett gympass, troligtvis trampmaskin eller styrka!

God natt på er!


Kommentera!

Det skulle vara intressant att se vilka ni är som besöker bloggen! Lämna gärna en liten kommentar eller länk till er blogg! :)


Att lära en gammal hund sitta

Ofta kan jag se min sig som en bra person, som en person man utan tvekan kan presentera för sina barn och i smyg hoppas på att de snappar upp ett och annat. Sedan finns den sidan av mig som jag helst inte skulle visa för någon. Nämligen min matsida. Hur hälsosam jag är försöker vara, och periodvis även lyckas, faller jag efter en tid alltid tillbaka till det gamla möstret av mycket mat som fyller stressen och pressen (extrapoäng för att det rimmade!). Men jag kommer aldrig att lsuta sträva efter den perfekta livsstilen, Jag ska bli fit till sommaren och lyckas springa tjejmilen!

Idag har varit en berg-och-dalbane-dag. Jag tryckte i mig alldeles förmycket frukost, trots att jag inte var hungrig och egentligen borde ha skippat den med tanke på matintagen kvällen innan, då en person skulle firas <3. Jag lyckades dra mig till gymmet och uppdatera mitt gymkort som hade gått ut medan jag stekte i solen vid afrikas kust. Under den resan blev det alldeles för mycket gott och vattenpipa. Som ickerökare har jag aldrig fullt ut trott på att konditonen försämras mycket vid rökning, men oj vad min kondis gick i botten efter en vecka av mat, fest och rölning. Dagen tips blir alltså att ALDRIG BÖRJA RÖKA!

Gymmet blev alltså lugnt. En snabb prommis på bandet i 45min, 6km och sedan lite bröstmuskel. Hej och hopp, så tickade klockan iväg och det var dags för skola.

Imorgon blir det ännu ett gympass på morgonen, utan frukost för att satsa på fettförbränningen. Önska mig lycka till!


Back on track!

Hemkommen från södra delar av världen! Brännan är på som jag omsorgsfullt vårdar med kilovis morötter. Den ska vara kvar länge! Att vara hemkommen betyder även att plugg och skola är tillbaka på schemat. En paus från träningen blev det också, suck. Jag vet verkligen inte hur jag ska klara tjejmilen när jag för nuvarande springer 3 km på 20min... Ännu en suck. Men varje resa börjar med ett steg. Ska försöka mig på att springa 4 km den här veckan. Alttså veckans träningsmål! Great, då var det satt!

Vad det kommer till maten då? Eftersom jag anser att kalorierna utomlands inte räknas blev det en hel del smått och gott! Alldeles för mycket vill säga... Några kakor idag med.

Träningsplan: Värma upp i veckan med trampmaskin i mint 30min, Mål, att springa 4km på bandet.

Matplan: Inget mjukt bröd, Inga kakor eller godis.

Ifall ni har några tips gällande konditionsträning, skulle jag uppskatta ifall ni vill dela med er! :)


RSS 2.0