Du får inte

Precis hemkommen. Blev en stor mysig middag med nära vänner, underbart!
Hårda tag, dag 2 helt utan godis, utan denna gift för kroppen! Resultatet? Så fin hy!  Imorgon blir det den veckovisa vägningen som står på schemat. Spännande. Nu ska jag dricka min kopp te och kankse skriva lite på min samuppsats.

Hoppas ni hade en bra kväll!

http://www.youtube.com/watch?v=caQV4nlpV8Q&eurl

Hur lägger man upp videoklipp på bloggen?

Tips

När jag ändå är igång vid datorn kan jag passa på att lägga ut lite tips! Friggs nypon -och pepparmyntste är helt fantastiska! Ifall man är lite sugen på någonting gott kan man ta en kopp syrlig och god nyponte. Pepparmyntan smakar lite mint, men funkar galant den med! Dessutom sägs den vara bra för magen!

Fredagens äventyr

Fredagen startade jobbigt, minst sagt! En mattelektion alldeles för tidigt på morgonen gjorde morgonen inte lätt, men det är bara att bita ihop och fortsätta att räkna på om lösningsformler!

Efter skolan var det raka vägen in till gymmet:
30min tramp -500kcal (vet någon ifall maskinerna räknar rätt?)
10min nedvarvning -100kcal
muskelpass: ben och mage
avslutning: 20min snabb promenad -200kcal
= - 800

Jag är stolt över satningen. Men darrande ben tog jag mig sedan hemmåt.
Blev endast 2 glas vin igår kväll. Inget godis alls! Istället gjorde jag iordning en fruktsallad för mig och min mamma:
av en apelsin, en banan och ett äpple som jag toppade med marsánsås och russin.


Dagens: Med tanken på att pluggperioden är igång och att det blev en lång och rofylld sovmorgon, hoppas jag i alla fall att jag hinner med en promenad idag. Sedan är det ännu en födelsedag som ska firas, denna gång med en stor trerättersmiddag. Ska även ikväll hålla mig till någon enstaka cidet och lagom med mat. Inget godis gäller idag med!


Planering är A och O

Jag kan inte bärga mig! Snart, eller närmare sagt vecka 9 så kommer jag befinna mig i värmen! Men en solresa mitt i vintern har även väldigt stora ångestämnen. Beach 09 kommer flera måndager för tidigt! Jag måste alltså lägga manken till ifall jag ska lyckas komma någorlunda i form, inte tjock och blek!

Morgondagens planering är alltså:
-Skola
-Gymma
-Komma hem, fixa mig och äta
- Ut och fira en kompis.

-Ingen bakismat
-Inget godis






DAGENS MINUS
ett helt jävla äckligt paket ballerinakakor.

Tips

Ät inte efter klockan 18:00 på kvällen. På det sättet kan man äta vanligt under dagen men inte gå upp i vikt och trycka i sig onödiga kalorier på kvällen!


Välkommen till mitt nya liv

Huvudsaken med denna blogg är att inspirera och motivera, inte bara andra utan mestadels mig själv. Att finna motivation och se reslutaten av min möda. Det finns inga genvägar som fungerar. Mitt främsta fokus är hälsan, att må bra. All vet att den som mår bra på insidan även utrålar glädje!


Mina små regler

1)
Skippa snabba kolhydrater, främst vitt bröd
2)Inget godis på vardagarna, en unnardag/vecka


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0